Maimann Fysioterapi tilbyder fysioterapeutisk undersøgelse og behandling på din virksomhed eller i vores klinik i Odense.

Vil du gerne have øget trivsel og effektivitet hos dine medarbejdere samt mindske sygfraværet?
Så læs mere her;

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

Få en skræddersyet ordning, der passer til netop jeres virksomhed;

Målet når vi kommer ud på en virksomhed, er at give de ansatte en oplevelse af, at der tages hånd om alle gener i kroppen. Det kan både være smerter i skulderen, gener i nakken, hovedpine, hold i ryggen mm. Med en virksomhedsordning, kan mange problematikker kan tages i opløbet og derved kan sygemeldinger forkortes eller helt undgås.

Vi kan komme ud til virksomheden, hvor vi selv medbringer alt udstyr, hvis blot virksomheden kan stille et lokale til rådighed. Det medfører at medarbejderen behandles i vante omgivelser, og er tidbesparende og bekvemmeligt. Vi kan nemt opsætte et online bookingsystem til gavn for den enkelte medarbejder.
Medarbejderen kan også komme til os i klinikken efter aftale med arbejdsgiver, hvor afregning sker direkte med virksomheden.

Hvad kunne ordningen indeholde?

Den kan bl.a. indeholde;

  • Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling af gener og smerter.
  • Fysioterapeutisk massage.
  • Månedlige foredrag på virksomheden omhandlende forskellige relevante områder inden for sundhed og motion som f.eks. ”Hvad er smerte?” eller ”Krop og bevægelse”,
  • Tilpasset holdtræning på arbejdspladsen som f.eks. rygtræning, nakke/skulder træning, kontorøvelser mm.
  • Personlige og individuelt tilpassede træningsprogrammer,
  • Professionel rådgivning indenfor ergonomi.

Der er klare fordele ved at tage hånd om sine medarbejdere

Vores ydelser kan bidrage til gladere og mere effektive medarbejdere. Studier viser en bedre trivsel på arbejdspladsen, færre arbejdsrelaterede lidelser og mindre sygefravær hos virksomheder med sundhedsordninger.
Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø kan ca. 1/3 af førtidspensionisterne og mennesker sygedagpenge berettiget sygefravær teoretisk set henføres til arbejdsforhold i bred forstand (1)

En virksomhedsordning er derfor både en investering i din virksomhed og dine ansatte.

*(1) https://at.dk/media/2312/fremtidens-arbejdsmiljoe-2020.pdf

Økonomi

Prisen for virksomhedsordningen aftales med den enkelte virksomhed, og afhænger af hvilke tilbud I ønsker at benytte jer af. Der vil være forskellige muligheder som I kan benytte. Det kunne bl.a. være en af nedenstående muligheder;

  • Virksomheden betaler for behandlingen og tiden
  • Virksomheden betaler for behandlingen og medarbejderen betaler for tiden
  • Virksomhed og medarbejder deler udgift til behandling og virksomhed eller medarbejder betaler for tiden
  • Medarbejder betaler for behandlingen og tiden

Har virksomheden en ordning med fokus på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede gener og smerter, er behandlingen fradragsberettiget for virksomheden. Desuden er sundhedsydelser som fysioterapi fritaget for moms.
Hvis din virksomhed har privat sundhedsforsikring til dine ansatte, så nævn det for os, så kan vi undersøge yderligere muligheder for fysioterapeutisk behandling. 

Hvad siger vores eksisterende virksomhedsordninger?

“Vi har siden vi startede vores virksomhed for snart 5 år siden, haft besøg af Maimann Fysioterapi på kontoret 2 gange om måneden, for at forebygge arbejdsskader, samt udbedre de skavanker vi nu måtte have efter at tilbringe utallige timer foran computeren hver dag. Det er en billig og ekstremt god investering i sin krop og fremtid, som for os har været genial. Samtidig er det meget bekvemt at Mie og Nathalie kan komme på kontoret, så vi maksimerer vores produktionstid og at alle medarbejdere får tilbuddet om behandling.”

–        Simon, Creative Director and Partner at WAH

“En virksomheds aftale med Maimann Fysioterapi har givet færre syge dage fra vores medarbejder. Aftalen er super flexsibel og vores medarbejder booker selv tid når de kan mærke at de har brug for det. Jeg kan på det varmeste anbefale Maimann Fysioterapi.”

–        Anders Larsen, Ejer Tømrer og Snedkermester Ole Larsen og Sønner ApS

Lyder det interessant?

Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak om, hvad der passer bedst for din virksomhed.

Ring på 42 40 45 99 eller skriv en e-mail på kontakt@maimann-fysioterapi.dk

Maimann Fysioterapi
Islandsgade 12, 5000 Odense C

kontakt