Med TOTUM kropsterapi hjælper jeg dig med at se sammenhængen mellem krop og psyke

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk og ledfrigørelse samt samtaleterapi.

kontakt for mere information

 TOTUM kropsterapi kan give dig en oplevelse af et beroliget nervesystem og at få en klarhed over de temaer du har i dit liv netop nu

De oplevelser, du har haft gennem dit liv, sætter sig i din krop. Det er dem, som jeg gennem kropsterapien hjælper dig med at frigøre eller blive klogere på.

Hvad er TOTUM kropsterapi?

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk, ledfrigørelse samt samtaleterapi. Jeg bruger desuden viden om meridianbaner til at lokalisere problematikkerne i kroppen. Kropsterapien beskæftiger sig med at forstå dig selv ud fra din krop, og det du fortæller. Krop og sind hænger sammen og det er her kropsterapien kommer ind i billedet og kan hjælpe med at skabe overblik og udvikling.

Hvordan foregår en kropsterapeutisk behandling?

En kropsterapeutisk behandling foregår på følgende måde: samtale, behandling og evt. sideløbende samtale, og afsluttende samtale til sidst. Behandlingen foregår på briksen, hvorfor det er vigtigt, at du selv medbringer lagen og tæppe.

Vi vil gennem behandlingen have stort fokus på dit åndedræt, men også de følelser eller andet, som måtte komme op til overfladen undervejs i behandlingen. Du kan opleve store følelser, såsom vrede, frygt, sorg, glæde, lettelse, eufori og meget mere. Så uanset hvad du kommer med, så er der rum til det hos mig.

Din behandling vil være individuel og det samme vil din oplevelse. Men jeg kan garantere dig, at jeg tager 100% udgangspunkt i dig!

Antallet af kropsbehandlinger er individuelt, og du vil typisk opleve at der kan gå længere og længere tid imellem behandlingerne.

Hvorfor vælge kropsterapi?

I dagens Danmark oplever mange at have et overaktivt nervesystem, i form af begyndende stress, depressioner, angst og meget mere. Det samme gælder for større eller mindre traumer gennem livet, fx dødsfald, svigt, spiseforstyrrelser o.l.

I stedet for at disse optager plads i din krop, så lad os få kigget på det og bragt det op til det bevidste niveau, så du kan komme igennem en personlig udvikling!

Føler du nogle gange at din krop forsøger at fortælle dig noget, men er du usikker på hvad? Så hjælper jeg dig gerne med at skabe klarhed.

Men hvad er så forskellen fra massage?

Den store forskel mellem massage og kropsterapi er den pulsering, samt de punkter, jeg holder på undervejs i behandlingen. En pulsering er en form for skub, som jeg sender gennem kroppen. Det skaber et sammenspil mellem muskler, led og sener og medvirker desuden til at forbedre forholdene for blod- og lymfegennemstrømningen.

Andre, der har fået kropsterapi har oplevet forbedringer på nedenstående: 

Et nervesystem i alarmberedskab

Tilbagevendende smerter og skader

Tinnitus

Indskrænket bevægelighed

Stress/begyndende stress

Hovedpine

Hælspore

Fordøjelsesproblemer

Skuldersmerter

Rygproblemer

Gigt

Tennisalbue

Dårlig vejrtrækning efter corona

Oplevelse af ubalance i krop, sind eller begge dele

Hvis du har svært ved at mærke dig selv og din krop

Josephine Jacobsen fortæller:

”I oktober 2021 begyndte jeg hos Stine, med at få Totum kropsterapi behandlinger, da jeg oplevede et alarmerende niveau af stress. Jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til, men det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Da jeg mødte Stine første gang, følte jeg mig øjeblikkelig tryg og hørt. Stine har hjulpet mig med at få min stress under kontrol, men også med at få bearbejdet andre ting, som fylder indeni. Takket være hendes kyndige vejledning har jeg fået værktøjer, der hjælper mig i min hverdag, så jeg har mere ro og overskud. Jeg glæder mig til hver behandling og går derfra med følelsen af at være lettere og mere fokuseret.”

 

kontakt for mere information

Anbefaling Jannie;

Udtalelse fra Jannie om kropsterapi;

Jeg var ikke klar over, at jeg manglede Stine i mit liv, før hun var der og hun er kommet for at blive. 

Hun er med sit naturlige dejlige væsen en gave i sig selv. Hendes kropsterapi har hjulpet mig utrolig meget og gør forsat. Hun er med til at jeg får løsnet op og tømt min rygsæk! 

Det burde alle prøve. 

At arbejde med kroppen, dykke ned i den og mærke efter og få forløsning for de ting man kæmper med, for vi mennesker er utrolig meget i vores hoved, gør en kæmpe forskel.

Jeg giver Stine mine varmeste anbefalinger og glæder mig til næste kropsterapi .❤️

Jannie Thodsen

Hør endnu en fortælling om, hvad kropsterapi kan gøre for dig;

kontakt for mere information