Totum kropsterapi handler om at berolige nervesystemet, og tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk og zonetryk samt samtaleterapi.

kontakt for mere information

Totum kropsterapi giver en oplevelse af at berolige nervesystemet

Kropsterapi vil altid tage udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke, og jeg arbejder ud fra grundidéen om, at oplevelser lagres i kroppen.

Hvad er Totum kropsterapi?

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk og zonetryk samt samtaleterapi. Det giver en oplevelse af at berolige nervesystemet i en travl hverdag. Kropsterapi vil altid tage udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke, og jeg arbejder ud fra grundidéen om, at oplevelser lagres i kroppen.

Hvordan foregår en kropsterapeutisk behandling?

En kropsterapeutisk behandling starter med en samtale, hvor jeg spørger ind til hvordan du har det. Derefter følger behandlingen på briksen, hvorfor det er vigtigt, at du selv medbringer lagen og tæppe. I behandlingen vil der være stort fokus på åndedrættet. Til slut vil vi samle op på din oplevelse og evaluere. Til en kropsterapeutisk behandling kan du opleve store følelse komme til udtryk. Det kunne bl.a. være vrede, at være bange, at være ked af det, glæde, eufori og meget mere. Uanset hvad du oplever, er det almindeligt og er noget, jeg ofte oplever i behandlingen. Din behandling vil være individuel og det samme vil din oplevelse. Antallet af kropsbehandlinger er individuelt, og vi vil løbende evaluere forløbet.

Hvorfor vælge kropsterapi?

Sammen håndterer vi dine kropslige problematikker. Jeg arbejder ud fra, at fysisk smerte kan være et symptom på psykisk smerte. Målet er at skabe et samarbejde mellem krop og psyke, altså mellem det bevidste og det ubevidste.

Men hvad er så forskellen fra massage?

Den store forskel mellem massage og kropsterapi er den pulsering, jeg sætter i gang. En pulsering er en form for skub, som jeg sender gennem kroppen. Det skaber aktivitet og sammenhæng i hele kroppen samtidigt, både led, muskler og sener. Pulseringer medvirker desuden til en afspænding i muskulaturen, som giver bedre forhold til blod- og lymfegennemstrømningen. Pulseringerne vil tage udgangspunkt i din krop, og jeg arbejder derfor med kroppen frem for imod kroppen.

Andre, der har fået kropsterapi har oplevet forbedringer på nedenstående: 

Et nervesystem i alarmberedskab

Tilbagevendende smerter og skader

Tinnitus

Indskrænket bevægelighed

Stress

Hovedpine

Hælspore

Fordøjelsesproblemer

Skuldersmerter

Rygproblemer

Gigt

Museskader

Tennisalbue

Oplevelse af ubalance i krop, sind eller begge dele

Hvis du har svært ved at mærke dig selv og din krop

kontakt for mere information

Anbefaling Jannie;

Udtalelse fra Jannie om kropsterapi;

Jeg var ikke klar over, at jeg manglede Stine i mit liv, før hun var der og hun er kommet for at blive. 

Hun er med sit naturlige dejlige væsen en gave i sig selv. Hendes kropsterapi har hjulpet mig utrolig meget og gør forsat. Hun er med til at jeg får løsnet op og tømt min rygsæk! 

Det burde alle prøve. 

At arbejde med kroppen, dykke ned i den og mærke efter og få forløsning for de ting man kæmper med, for vi mennesker er utrolig meget i vores hoved, gør en kæmpe forskel.

Jeg giver Stine mine varmeste anbefalinger og glæder mig til næste kropsterapi .❤️

Jannie Thodsen

Hør endnu en fortælling om, hvad kropsterapi kan gøre for dig;

kontakt for mere information