kontakt

Fysioterapeut Stine Sørensen

Motion og bevægelse har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske, og kroppens evner har altid fascineret mig, hvilket også var grunden til, at jeg søgte ind på fysioterapeutstudiet.

Under min uddannelse i Odense gik det op for mig, at fysioterapi var så meget mere end blot kroppen og dens skavanker. Det gik op for mig hvor stort et sammenspil, der er mellem krop og sind. Derfor besluttede jeg i slutningen af min uddannelse til fysioterapeut, at jeg ville uddanne mig til Totum kropsterapeut.

Jeg giver allerede nu elevbehandlinger og er færdiguddannet til Februar 2022. Totum kropsterapi uddannelsen sendte mig ud på en personlig rejse, og jeg blev klar over hvor meget, jeg brænder for at være selvstændig. Derfor var det helt perfekt, da muligheden bød sig hos Maimann Fysioterapi.
Jeg har desuden været på kursus i både moderne smertevidenskab og bindevæv, hvilket kun har været med til at underbygge min forståelse af, at krop og sind hænger uløseligt sammen.

Mine kerneværdier er at skabe en meningsfuld behandling for dig og at anerkende hele det menneske, du er. Både hvad der sker i din hverdag, men også dine kropslige symptomer.

Du vil derfor opleve at mine behandlinger tager udgangspunkt i dig.
Du er den vigtigste brik i puslespillet, når vi sammen skal finde frem til en plan til lige netop dig.