kontakt

Fysioterapeut Stine Sørensen

Motion har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske, og kroppens evner har altid fascineret mig, hvilket også var grunden til, at jeg søgte ind på fysioterapeutstudiet.

Under min uddannelse i Odense gik det op for mig, at fysioterapi var så meget mere end blot kroppen og dens skavanker. Det gik op for mig hvor stort et sammenspil, der er mellem krop og sind. Derfor besluttede jeg i slutningen af min uddannelse til fysioterapeut, at jeg ville uddanne mig til Totum kropsterapeut, hvilket jeg er færdig med til Februar 2022.

Totum kropsterapi uddannelsen sendte mig ud på en personlig rejse, og jeg blev klar over hvor meget, jeg brænder for at være selvstændig. Derfor var det helt perfekt, da muligheden bød sig hos Maimann Fysioterapi.

Mine kerneværdier er, at en behandling hos mig skal være meningsfuld for den enkelte, samt at se på hele mennesket og ikke kun kroppen. Derfor vil du hos mig opleve en behandling, der tager udgangspunkt i dig, og der hvor du er lige her og nu. Du bliver på den måde den vigtigste brik i puslespillet, når vi sammen skal finde frem til en plan til lige netop dig.

Da Stine er på supplerende dagpenge, har vi pligt til at oplyse, at Stine har ret til at aflyse din tid med én dags varsel.