Stærk Mor – Efterfødsel er til dig, som har behov for sparring til at komme i gang med bevægelse efter din graviditet og fødsel

Det kan være overvældende nok i sig selv at være blevet mor, og endnu sværere at finde overskuddet til at begynde på træning og bevægelse igen

kontakt for mere information

Superviseret holdtræning efter fødslen

Stærk Mor – Efterfødsel

Det kan være svært at overskue at træne, når man lige er blevet mor. Mange nybagte mødre skal arbejde sig gennem en jungle af myter, holdninger og ”gode” råd fra familie, andre sundhedsfaglige, sociale medier og samfundet generelt omkring, hvor aktiv du må være efter en fødsel.
Du gør det godt! Jovist, din krop har ændret sig, og den ser ikke ud, som den har gjort tidligere – men hey! Du har altså båret rundt på et andet menneske, OG været igennem en fødsel. Giv en kæmpe highfive til dig selv. Og husk! – Du er ikke alene.

Derfor kan du nu som nybagt mor deltage på et hold med maks. 8 andre deltagere. Holdet instrueres af fysioterapeut Mie, som har uddannelse indenfor både moderne smertevidenskab og motion til gravide og efterfødsel.

kontakt for mere information
Kære mor 💚
 
🟢Har du brug for et rum, hvor du kan stille alle slags spørgsmål❓
 
🟢Har du et ønske om, at din baby skal se og interagere med andre babyer – og hvor der er plads til at baby kan deltage aktivt i din træning❓
 
🟢Savner du en mødregruppe og socialt samvær❓
 

SÅ SKAL DU VÆRE STÆRK MOR! 

Har du et ønske om, at din baby skal se og interagere med andre babyer – og hvor der er plads til at baby kan deltage aktivt i din træning?

Stærk Mor – Efterfødsel er et sted, hvor du som nybagt mor kan træne med ligesindede i et trygt miljø.
Der er plads til at alle – uanset træningserfaring. Der vil være fælles forståelse for de udfordringer og små overraskelser, der naturligvis vil være, når vi har babyer med og skal finde tiltro til egen krop igen. 

Træningen vil tilpasses dit niveau og erfaring, så der er plads til både opstarts-gulvøvelser med fokus på kontakt til egen krop og til tungere styrketræning enten med erfaring eller som nybegynder. 

🟢Træningen vil foregå i STÆRK BALANCE, Lumbyvej 13A, 5000 Odense C onsdage kl. 9.45-11:00.
 
🟢Pris for forløb: 600kr.* for 4 træninger.

Hvad får du?:
  • 4 gange superviseret holdtræning, hvor træningen slutter med 15 minutters oplæg angående krop, smerter og efterfødsel 
  • 1,5 timers førstehjælpskursus til spædbørn
  • Socialt samvær med andre mødre og babyer
  • Gratis parkering og et træningsområde, som er tilpasset til babyer med pusleområde
  • Individuelt træningsprogram til egen træning 
  • Sparring angående smerteproblematikker og/eller bekymringer og altid mulighed for fri smerterådgivning pr. mail eller SMS

*mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”. 

Du kan begynde at træne, når du føler dig motiveret, men du er selvfølgelig ALTID velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl og har brug for vejledning angående din opstart. 

Book din plads i dag – begrænset antal pladser!

Synes du det lyder interessant? 🤩
 
Kontakt os på tlf. 42 40 45 99 eller på mail kontakt@maimann-fysioterapi.dk
 
Jeg glæder mig til at se dig, og lære dig og din baby at kende 💚
 
kontakt