Speciel gravid-pude til behandling af gravide

odense fysioterapi behandling massage gravid smerte

Smerter under graviditet

– behandling og smertelindring –

Alle graviditetsforløb er forskellige. Nogle oplever få komplikationer, og andre oplever en del.

Faktum er, at graviditet giver en øget belastning på kroppen, hvilket kan give smerter og ubehag.

Efterhånden som dagene går, bliver det sværere og sværere at ligge på maven, og svajet i ryggen øges.

Case Majken:
Majken kom først med smerter i lænden (i 5. måned), hvor hun vha. en graviditetspude kunne ligge på maven og blive behandlet. Vi fik løsnet op i muskelspændinger og fik sammen aftalt, hvilke øvelser og stræk Majken skulle gøre efterfølgende.
Vi lavede faste aftaler med 4 ugers mellemrum. De to efterfølgende behandlinger foregik stadig på graviditetspude, men spændingerne havde rykket sig højere op på ryggen.

Ved jævnligt at behandle Majken, og ved at Majken selv aktivt forebyggede spændinger, lykkedes det os at holde smerterne på minimum under graviditeten.

Her er Majkens ord omkring forløbet:

”Jeg stiftede først kendskab med Mies praksis i forbindelse med komplikationer og skavanker under min træning til Ironman. Derfor følte jeg mig helt tryg ved at kontakte hende igen, da jeg oplevelse problemer under min graviditet.

Den øgede belastning for ryggen gav gener, og selvom trænede min ryg, så oplevede jeg smerter pga. den øgede belastning.

3 gange var jeg til behandling hos Mie (mellem 5.-7. måned) og jeg oplevede en kæmpe forskel efter hver behandling. For det første var det helt fantastisk at ligge på maven, da hun havde en gravidpude og samtidig fik hun løsnet op de steder, hvor jeg var spændt op. Dertil fik jeg øvelser med hjem efter hver gang, så jeg kunne forebygge de skavanker, jeg havde.

Mie er utrolig imødekommende og jeg har været meget tryg ved at blive behandlet, selvom jeg er gravid. Samtidig har jeg kunne snakke med hende omkring træning og øvelser under graviditeten.

Alt i alt er jeg en utrolig tilfreds kunde og vil hellere end gerne anbefale hende til andre.”

odense fysioterapi behandling massage gravid smerte

 

Har du smerter under din graviditet, eller kender du en som har?

Kontakt mig på 42 40 45 99