Online træning for mødre

🔥 ONLINE HOLDTRÆNING FOR MØDRE – FØRSTE GANG VI TRÆNER ER GRATIS FOR ALLE 🎉

Det kan være svært at overskue at træne, når man lige er blevet mor. Mange nybagte mødre skal arbejde sig gennem en jungle af myter, holdninger og ”gode” råd fra familie, andre sundhedsfaglige, sociale medier og samfundet generelt omkring, hvor aktiv du må være efter en fødsel 🤷‍♀️ Det kan vi i Maimann Fysioterapi hjælpe dig med at få styr på, og blot fordi Covid-19 raserer i samfundet, behøver du som mor, ikke gå på kompromis.

☝️DERFOR har du nu muligheden for at træne med ONLINE her hos Maimann Fysioterapi 🥳🤱
Det eneste du skal bruge, er en måtte/tæppe til at træne på, samt fyldte vandflasker, bøger mm. Som man kan finde i hjemmet. ALLE kan være med, uanset træningserfaring 💪

👏🔥 Hvornår: Hver onsdag 9:30-10:30🔥 Pris: 45 kr. Pr gang (FØRSTE TRÆNING D. 20/1 ER GRATIS FOR ALLE) 🔥

Tilmelding: Du tilmelder dig løbende fra gang til gang via. et link som offentliggøres, på telefon 42 40 45 99, eller på mail kontakt@maimann-fysioterapi.dk. 🔥 Ved tilmelding får du også mulighed for at komme ind i en lukket facebookgruppe med andre mødre, så i kan dele erfaringer og sparre med hinanden og os.

TILMELDING TIL FØRSTE TRÆNING D. 20/1LINK: https://system.easypractice.net/…/staerk-mor-efterfdsel… SÅ KOM OG VÆR MED – og lad os sammen skabe et unikt online træningsunivers!

Hvis i har spørgsmål er i også velkomne til at kontakte os på Tlf: 42 40 45 99 Mail: kontakt@maimann-fysioterapi.dk

Vi ses på skærmen 💚