fysioterapeut tilskud behandling
kontakt

Fysioterapeut Mie Maimann Møller

Jeg har altid været en meget aktiv person og dyrket forskellige sportsgrene på højt plan. Sport har desværre sine konsekvenser, og jeg har selv haft min del af skader. Gennem sport og egne oplevelser blev jeg interesseret i kroppen og fysioterapi.

I løbet af min uddannelse i Odense var jeg i praktik på en klinik i USA, hvilket virkelig udvidede min faglighed og åbnede mine øjne for, hvad fysioterapi kan være.
Jeg blev introduceret til behandlingsformer, jeg ikke havde mødt herhjemme som fx Cupping og Dry Needling. Jeg prøvede dem på egen krop med god effekt. Det gør, at jeg ved, hvad du som patient gennemgår under en behandling.

Denne nye viden var medvirkende til, at jeg har realiseret min drøm om at blive selvstændig fysioterapeut, hvilket jeg nu har været i 5+ år.
Jeg fik min tilknytning til CCS gennem volleyball og senere som receptionist og instruktør. Jeg har haft og har stadig holdtræning i forskellig form. 

Samarbejde og motivation er to nøgleord i min verden – både som person og som fysioterapeut.
Derudover er min tilgang til fysioterapi at se på det hele menneske.
Det er vigtigt for mig, at vi gennemgår udfordringerne sammen, at du oplever forståelse og mening og vi finder en løsning, der passer til dig og din situation, om det er gåtur med hunden, lege med børnene/børnebørnene eller tilbage til idræt på alle planer.

Det handler om at finde det, som motiverer og giver mening for dig!

kontakt

Fysioterapeut Nathalie Videbæk Warming

Jeg har dyrket sport siden jeg var 7 år gammel, hvor jeg både gjorde mig i håndbold og fodbold. Dog var det håndbolden, der vandt mit hjerte. Det var også gennem et langt genoptræningsforløb i forbindelse med en håndboldskade, at min interesse for kroppen opstod.

Siden har jeg fundet min hylde som fysioterapeut, og da jeg fik muligheden for at være selvstændig hos Maimann Fysioterapi, slog jeg til med det samme. Jeg behandler her i klinikken med bl.a. cupping og Dry Needling (fra 12-12-2020), men tilrettelægger også træningsprogrammer hvis det er der behovet er.

Jeg har dygtiggjort mig gennem kurser, og har bl.a. en dybere forståelse inden for smerter, samt motion for gravide. Desuden er jeg certificeret FysioFlow behandler.

Siden teenageårene har jeg levet med en rygsygdom, og har i mange år oplevet at være begrænset i min dagligdag på grund af smerter. Gennem fysioterapien har jeg fået et indblik i, hvor stærk og fantastisk kroppen reelt er, og jeg brænder for at kunne gøre den samme forskel for andre.

Som fysioterapeut er det vigtigt for mig, at få skabt et samarbejde med dig omkring dit forløb, samt rådgive og motivere dig, til at bryde med de udfordringer du måtte have i din dagligdag. Sammen finder vi den bedste og mest meningsfulde løsning, og min fornemmeste opgave er hjælpe dig tilbage på sporet og dermed blive fri for at se mig igen 😉