fysioterapeut tilskud behandling
kontakt

Fysioterapeut Mie Maimann Christensen

Jeg har altid været en meget aktiv person og dyrket forskellige sportsgrene på højt plan. Sport har desværre sine konsekvenser, og jeg har selv haft min del af skader. Gennem sport og egne oplevelser blev jeg interesseret i kroppen og fysioterapi.

I løbet af min uddannelse i Odense var jeg i praktik på en klinik i USA, hvilket virkelig udvidede min faglighed og åbnede mine øjne for, hvad fysioterapi kan være.
Jeg blev introduceret til behandlingsformer, jeg ikke havde mødt herhjemme som fx Cupping og Dry Needling. Jeg prøvede dem på egen krop med god effekt. Det gør, at jeg ved, hvad du som patient gennemgår under en behandling.

Denne nye viden var medvirkende til, at jeg har realiseret min drøm om at blive selvstændig fysioterapeut, hvilket jeg nu har været i 6+ år.
Jeg fik min tilknytning først til CCS træningscenter gennem volleyball og senere som receptionist og instruktør. 
I marts 2022 valgte vi at rykke lokation til Stærk Balance.

Samarbejde og motivation er to nøgleord i min verden – både som person og som fysioterapeut.
Derudover er min tilgang til fysioterapi at se på det hele menneske.
Det er vigtigt for mig, at vi gennemgår udfordringerne sammen, at du oplever forståelse og mening og vi finder en løsning, der passer til dig og din situation, om det er gåtur med hunden, lege med børnene/børnebørnene eller tilbage til idræt på alle planer.

Det handler om at finde det, som motiverer og giver mening for dig!

kontakt

Fysioterapeut Stine Sørensen

Motion og bevægelse har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske, og kroppens evner har altid fascineret mig, hvilket også var grunden til, at jeg søgte ind på fysioterapeutstudiet.

Under min uddannelse i Odense gik det op for mig, at fysioterapi var så meget mere end blot kroppen og dens skavanker. Det gik op for mig hvor stort et sammenspil, der er mellem krop og sind. Derfor besluttede jeg i slutningen af min uddannelse til fysioterapeut, at jeg ville uddanne mig til Totum kropsterapeut.

Jeg giver allerede nu elevbehandlinger og er færdiguddannet til Februar 2022. Totum kropsterapi uddannelsen sendte mig ud på en personlig rejse, og jeg blev klar over hvor meget, jeg brænder for at være selvstændig. Derfor var det helt perfekt, da muligheden bød sig hos Maimann Fysioterapi.
Jeg har desuden været på kursus i både moderne smertevidenskab og bindevæv, hvilket kun har været med til at underbygge min forståelse af, at krop og sind hænger uløseligt sammen.

Mine kerneværdier er at skabe en meningsfuld behandling for dig og at anerkende hele det menneske, du er. Både hvad der sker i din hverdag, men også dine kropslige symptomer.

Du vil derfor opleve at mine behandlinger tager udgangspunkt i dig.
Du er den vigtigste brik i puslespillet, når vi sammen skal finde frem til en plan til lige netop dig.