kontakt

Fysioterapeut Nathalie Videbæk Warming

Jeg har dyrket sport siden jeg var 7 år gammel, hvor jeg både gjorde mig i håndbold og fodbold. Dog var det håndbolden, der vandt mit hjerte. Det var også gennem et langt genoptræningsforløb i forbindelse med en håndboldskade, at min interesse for kroppen opstod.

Siden har jeg fundet min hylde som fysioterapeut, og da jeg fik muligheden for at være selvstændig hos Maimann Fysioterapi, slog jeg til med det samme. Jeg behandler her i klinikken med bl.a. cupping og Dry Needling (fra 12-12-2020), men tilrettelægger også træningsprogrammer hvis det er der behovet er.

Jeg har dygtiggjort mig gennem kurser, og har bl.a. en dybere forståelse inden for smerter, samt motion for gravide. Desuden er jeg certificeret FysioFlow behandler.

Siden teenageårene har jeg levet med en rygsygdom, og har i mange år oplevet at være begrænset i min dagligdag på grund af smerter. Gennem fysioterapien har jeg fået et indblik i, hvor stærk og fantastisk kroppen reelt er, og jeg brænder for at kunne gøre den samme forskel for andre.

Som fysioterapeut er det vigtigt for mig, at få skabt et samarbejde med dig omkring dit forløb, samt rådgive og motivere dig, til at bryde med de udfordringer du måtte have i din dagligdag. Sammen finder vi den bedste og mest meningsfulde løsning, og min fornemmeste opgave er hjælpe dig tilbage på sporet og dermed blive fri for at se mig igen 😉