GLA:D hjalp ikke kun på slidgigt!

fysioterapeut odense hofte

Case: Else med irriteret slimsæk i hoften.

Else fik pludseligt mange smerter under en golftræning og har siden haft mange smerter. Hun fik konstateret irriteret slimsæk i den ene side af hoften. Hun prøvede mange forskellige behandlinger og flere blokader, men desværre hjalp det hende ikke.
Hun måtte stoppe med golf og skære ned på mange andre aktiviteter.

Vi blev enige om, at hun skulle prøve et GLA:D-forløb for at få styr på muskulaturen omkring hoften således musklerne kunne hjælpe kroppen til at aflaste slimsækken.

Else har afsluttet forløbet, og jeg har lige modtaget en e-mail om, at hun nu har været ude og spille golf fuldstændig smertefrit.

Else fortæller selv:

”For ca. 10 måneder siden fik jeg pludselig besvær med en slimsæk i højre hofte. Det gav meget stærke smerter og fra at være meget fysisk aktiv med golf. seniorfitness m.m.  blev jeg pludseligt stillesiddende.

Behandlingen med smertestillende gigtmedicin, fysioterapi og blokader hjalp ikke rigtigt, selv om smerterne tog lidt af. Jeg så et opslag om GLA:D og mente det muligvis kunne være noget for mig. Det var da værd at prøve, så jeg meldte som deltager.

Øvelserne var enkle at gå til og blev grundigt forklaret. Gennem de 8 uger var der venlige men kritiske øjne der fulgte os, og vi blev udfordrede, når tiden var inden til det. Kursusforløbet er nu afsluttet og jeg har haft stor glæde af træningen Jeg er næsten helt smertefri, og har fået et fysisk godt grundlag at bygge på, for der skal arbejdes videre for at vedligeholde og gerne forbedre, hvad der er opnået via GLA:D”.

GLA:D er lavet til personer med slidgigt i hofte og knæ, men Elses case beviser, at den rette fysiske aktivitet kan afhjælpe mere end slidgigt.

Har du problemer med smerter i knæ og/eller hofte, så kontakt mig på 42404599 så vi kan snakke om, hvilke muligheder du har for at få det bedre

 

Skriv et svar