GLA:D forløb med fantastiske resultater

fysioterapi fysioterapeut smerte behandling knæ odense

Birgit har gennemført et GLA:D forløb, og vi har lige haft 3 mdr. follow-up. Resultaterne var fantastiske! 

Se med i videoen, hvor Birgit fortæller om hendes smerte før og efter GLA:D samt hør om de fedeste resultater (psssst for 3 mdr. siden havde hun en smerte på 7 ud af 10 ved en af testene – nu er hun smertefri under test!) 😀

Birgit fortæller:
“Jeg har gennemført et GLA:D genoptræningsforløb hos fysioterapeut Mie Maimann Møller pga. arthrose i venstre knæ. Jeg har fået meget positivt ud af det. Forløbet er individuelt, hvilket har betydet, at jeg hele tiden er blevet korrigeret, så øvelserne blev udført korrekt – samt fået masser af opbakning, når jeg udførte øvelserne rigtigt.

Det bedste er, at jeg har færre smerter og fået et stærkere knæ, så jeg kan gå uden smerter samt ikke har behov for operation. Det er jeg meget taknemmelig for.”

Vil du læse mere om GLA:D?
https://maimann-fysioterapi.dk/glad-i-odense/
https://www.glaid.dk/