Døjer du også med muskelsmerter?

fysioterapeut dry needling

Undersøgelser viser at op til 85% af folk, der kommer til sundhedssektoren, lider af muskelspændinger.

Er du træt af hvordan smerterne påvirker din hverdag, så læs med her om en behandlingsmulighed for dig.

”Dry Needling” er nålebehandling til muskelspændinger i hele kroppen.
Det skaber hurtige og effektive resultater, som sammen med andre behandlingsformer og træning kan bibeholde resultaterne og forebygge tilbagefald.
Denne nålebehandling er især god til mere dybtliggende muskler, som kan være svære at nå med traditionelle terapeutmetoder.
Det gælder fx overbelastning af læg, tennisalbue og lændesmerter.

Tag fx min klient Dennis:
”Efter en løbeskade i venstre balle, har jeg over et længere stykke tid, i perioder gået til fysioterapeut med min skade, men de har haft svært ved at komme helt ind til skaden, så derfor er den vendt tilbage flere gange. Efter at jeg igen havde lidt problemer med skaden, blev jeg anbefalet at prøve behandling hos Mie, som også bruger Dry Needling i sin behandling. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke stor fremgang og efter et par behandlinger mere og stræk øvelser hjemme, føler jeg, at jeg for første gang i lang tid (et par år) er kommet skaden helt til bunds. Under selve behandlingsforløbet var det tydeligt, at der hurtigt var stor fremgang, og selv om jeg har trænet en del, mens behandlingen stod på, har der for hver gang været mærkbar fremgang.”

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til ringe på 42404599. Hvis du vil læse mere, kan du gå ind under “behandling” eller kig under bloggen.

Skriv et svar