Dry needling er nålebehandling til dig med spændinger og smerter i muskler og led 

Dry Needling behandling er hurtig og effektiv behandling af både akutte og længerevarige samt tilbagevendende muskulære problematikker og overbelastningsskader.

kontakt for mere information

”Dry Needling” er nålebehandling til muskelspændinger i hele kroppen

Undersøgelser viser at op til 85% af folk, der kommer til sundhedssektoren, lider af muskelspændinger.

Dry Needling skaber hurtige og effektive resultater, som sammen med andre behandlingsformer og træning kan bibeholde resultaterne og forebygge tilbagefald. Dry Needling er især godt til mere dybtliggende muskler, som kan være svære at nå med traditionelle terapeutmetoder.
Metoden behandler en spændt og smertefuld muskulatur med lokale og udstrålende smerter eller nedsat bevægelighed på grund af myoser og ”triggerpunkter” i muskulaturen. En nål sættes direkte i muskelknuden (myosen), som opblødes, og derved forsvinder myosen eller ”triggerpunktet” som regel meget hurtigt. Triggerpunktet stimuleres kortvarigt, og nålen fjernes derefter.

Metoden “nulstiller” musklen så smerterne forsvinder, og vi får mulighed for at bygge musklen op igen på den mest hensigtsmæssige måde. I perioden efter behandlingen er det vigtigt at stimulere muskulaturen med strækøvelser, bevægelser eller styrkeøvelser, som vil blive anvist.

Det gælder, fx:

  • Tennisalbue, spændingshovedpine, lændesmerter, løberknæ, piskesmæld

Dry Needling kan bruges ved alle muskulære smerter i din krop, så hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

læs case med dry needling
kontakt for mere information

Yderligere behandlingsmetoder for hurtigere og effektiv behandling

Til diagnosticering og lokalisering af smerterne bruger jeg enten et massageværktøj, som er baseret på en teknik kaldet ”Graston Tecnique” ellers bruger jeg som ofte en sugekop – en teknik kaldet “cupping” – til at øge cirkulationen og fjerne hævelse og væskeansamlinger. Jeg bruger også el stimulering, hvor jeg sætter spænding gennem to nåle, som sidder inde i en overspændt muskel, for at få den til at slappe af.

læs mere om cupping her

Case: Dennis med løbeskade:

“Efter en løbeskade i venstre balle, har jeg over et længere stykke tid, i perioder gået til fysioterapeut med min skade, men de har haft svært ved at komme helt ind til skaden, så derfor er den vendt tilbage flere gange.
Efter at jeg igen havde lidt problemer med skaden, blev jeg anbefalet at prøve behandling hos Mie, som også bruger Dry Needling i sin behandling.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke stor fremgang og efter et par behandlinger mere og stræk øvelser hjemme, føler jeg, at jeg for første gang i lang tid (et par år) er kommet skaden helt til bunds.

Under selve behandlingsforløbet var det tydeligt, at der hurtigt var stor fremgang, og selv om jeg har trænet en del, mens behandlingen stod på, har der for hver gang været mærkbar fremgang.”

kontakt for mere information