Case Anders: Spændinger og smerter i nakke og skulder.

fysioterapeut dry needling nakke

Case: Anders.

Anders har et hårdt fysisk arbejde. Han kom til mig grundet daglige gener omkring skulder og nakke. Spændinger omkring skulderen udviklede sig hovedpine og stivhed omkring nakken.
Han fortæller:
”Jeg kom til Mie pga. spændinger i nakke og skulder, som ofte gav hovedpine og var til gene i hverdagen. Jeg fik i alt 5 behandlinger med nåle og strøm, som i starten var en underlig/sjov oplevelse, men utrolig effektiv og jeg kunne allerede efter første gang mærke stor forbedring og er uden smerter i dag!
Som behandler er Mie rigtig dygtig og behagelig og god til at få en til at føle sig tryg!”

Efter udredning ved første besøg påbegyndte vi ”Dry Neeedling”- /nålebehandling af Anders’ nakke- og skuldermuskler. Jeg vurderede, at Anders også ville have gavn af E-stim/strøm behandling, hvilket vi begyndte på ved anden behandling.
Anders fik specifikke øvelser, som han skulle supplere ved siden af vores behandling.
Som Anders fortæller er han i dag smertefri, og har ikke haft problemer med hovedpine.

Det er rigtigt vigtigt, at du får behandlet spændinger i kroppen i samarbejde med din træning. Behandlingen kan ikke stå alene, men kan give dig frihed til at kunne lave øvelser korrekt og smertefrit, og på den måde forebygge tilbagefald.

Anders er en af mange, som døjer med nakke-problematikker og hovedpine. Behandling og lette daglige øvelser kan gøre hverdagen meget nemmere. Husk – du kan ALTID gøre noget for din sundhed!

Skriv et svar