Case Inge: Migræne og hovedpine

Case Inge – migræne og hovedpine på ugentlig basis:

 

Inge kom til mig med hovedpine hver uge, og migræne anfald ca. 1 gang om måneden.

Dette var noget hun har haft problemer med i snart 15 år, og havde nok egentlig troet, at det var noget ”hun skulle lære at leve med”.

Hun blev som oftest sygemeldt under migræneanfaldene, og tog ofte smertestillende piller, når det var rigtig slemt.

Efter grundig undersøgelse påbegyndte jeg behandling af både nakke leddene og nakke/skulder musklerne.

Herefter blev Inge instrueret i en simpel øvelse for at styrke de små nakke muskler, og skulderbladsmuskler.

Inge har nu meget sjældent hovedpine og få migræne anfald. Hun har ændret vaner ift. hendes kropsholdning, og tænker på daglig basis over, ”at rette skuldrene på plads”, hvilket er et kæmpe skridt mod langvarig bedring.

Inge har nu i alt fået 8 behandlinger fra maj til august, og vi har aftalt, at hun ringer, hvis der er behov for opfølgning.

 

Inge fortæller selv:

”Jeg blev anbefalet Mie, da jeg gennem mange år har haft migræne, og tiltagende spændinger i nakke regionen. Jeg troede, at jeg ”bare” skulle have noget massage for at løsne musklerne op, men Mie nøjes ikke med det.
Jeg har fået cupping og øvelser til at styrke og løsne mine meget spændte nakke og skulder muskler, udover at jeg også et blevet både masseret og vejledt grundigt i, hvordan jeg skal lave øvelserne.

Til forskel fra tidligere behandlere jeg har været ved, så har Mie valgt en dejlig anderledes tilgang, for jeg har kun fået 1 øvelse, og er dermed ikke blevet overvældet af ting jeg skulle gøre, men hver gang har vi grundigt snakket om min situation, og hvad jeg kan gøre selv.

Det har været en fantastisk god oplevelse at møde en kompetent fysioterapeut, som ikke bare har hjulpet mig, men som også har vejledt og ikke mindst forstået mit problem.

Mine varmeste anbefalinger af Mie! Prøv hende! Hun kommer hele vejen rundt om mennesket uden at skulle “dyrke” alle de skavanker vi nok alle går og har.”

 

Det er vigtigt at understrege, at smerte IKKE er lig med, at der er sket en skade.

Smerte er egentlig vores ven, som fortæller os, at der er noget vi lige skal kigge på – fuldstændig ligesom tørst. Vi er ikke i fare for dehydrering når vi mærker tørst, det er bare vores krop, som fortæller os, at vi skal overveje at drikke lidt inden, det bliver ”farligt”.

Gør som Inge – og gør noget godt for dig selv!

 

Husk du altid kan ringe på 42 40 45 99, hvis du har spørgsmål angående en skade eller smerter.

God dag!