Bevægelse – alt tæller!

Motivation til bevægelse:

Jeg håber, efter at have læst denne post, at du i løbet af dagen husker at klappe dig selv på skulderen.

I dag har jeg mig en halv kontor-dag/halv fridag.

Jeg startede dagen med alle intentioner om at løbe en tur. Det krævede et ekstra skub, da min løbemakker er på (lang!) ferie (læs: misundelse). Og det var godt nok også koldt! Så ja, undskyldninger er der altid nok af.

Jeg fik tøjet på, musikken i ørene og kom afsted. Halvvejs syntes jeg det hele blev for hårdt, og endte med at gå i stedet for. Det endte faktisk med en rigtig dejlig gåtur i skoven, hvor jeg gik og funderede over livets store spørgsmål (jeg fandt nu ikke så mange svar), men jeg tænker, at nu er jeg et skridt nærmere.

Pointen med dette er: BEVÆGELSE! Alt tæller.
Det vigtigste er, at vi kommer ud og bevæger os. Nogle dage er nemmere end andre, og nogle dage er bedre end andre.

Om det er en gåtur, træning, øvelse, leg eller dans. Om det er at jeg rejser mig op på arbejdet og henter en kop kaffe og går over til kollegaen i stedet for at ringe. Det er bevægelse. Det er dejligt. Og alt tæller.

Nu vil jeg så tage ud til en skøn veninde og hendes barn, spise noget god mad og et stort stykke kage. Ja, det er også dejligt.
Måske vi går en tur. Måske jeg bare leger med barnet. Alt tæller.

Rigtig god dag – og bevægelse 😊