DRY NEEDLING ODENSE

Få Dry Needling behandling midt i Odense – Hurtig og effektiv behandling af både akutte og kroniske muskulære problematikker og overbelastningsskader.

Undersøgelser viser at op til 85% af folk,
der kommer til sundhedssektoren,
lider af muskelspændinger.

”Dry Needling” er nålebehandling til muskelspændinger i hele kroppen. Det skaber hurtige og effektive resultater, som sammen med andre behandlingsformer og træning kan bibeholde resultaterne og forebygge tilbagefald. Dry Needling er især godt til mere dybtliggende muskler, som kan være svære at nå med traditionelle terapeutmetoder.
Metoden behandler en spændt og smertefuld muskulatur med lokale og udstrålende smerter eller nedsat bevægelighed på grund af myoser og ”triggerpunkter” i muskulaturen. En nål sættes direkte i muskelknuden (myosen), som opblødes, og derved forsvinder myosen eller ”triggerpunktet” som regel meget hurtigt. Triggerpunktet stimuleres kortvarigt, og nålen fjernes derefter.

Metoden “nulstiller” musklen så smerterne forsvinder, og vi får mulighed for at bygge musklen op igen på den mest hensigtsmæssige måde. I perioden efter behandlingen er det vigtigt at stimulere muskulaturen med strækøvelser, bevægelser eller styrkeøvelser, som vil blive anvist.

Det gælder fx:

  • Tennisalbue
  • Spændingshovedpine
  • Lændesmerter
  • Løberknæ
  • Piskesmæld

Dry Needling kan bruges ved alle muskulære smerter i din krop, så hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, eller har spørgsmål, er du velkommen til ringe på 42404599 eller email kontakt@maimann-fysioterapi.dk.

Kontakt

Hvis du vil læse mere, kan du gå ind på min blog, http://maimann-fysioterapi.dk/blog/, hvor du kan læse om forskellige cases.

Yderligere behandlingsmetoder for hurtigere og effektiv behandling

Til diagnosticering og lokalisering af smerterne bruger jeg et massageværktøj, som er baseret på en teknik kaldet ”Graston Tecnique” og desuden bruger jeg sugekop til at øge cirkulationen og fjerne hævelse og væskeansamlinger. Jeg bruger også el stimulering, hvor jeg sætter spænding gennem to nåle, som sidder inde i en overspændt muskel, for at få den til at slappe af.

Kontakt

Tlf. nr. 42404599

Email: kontakt@maimann-fysioterapi.dk

Case: Dennis med løbeskade:

“Efter en løbeskade i venstre balle, har jeg over et længere stykke tid, i perioder gået til fysioterapeut med min skade, men de har haft svært ved at komme helt ind til skaden, så derfor er den vendt tilbage flere gange. Efter at jeg igen havde lidt problemer med skaden, blev jeg anbefalet at prøve behandling hos Mie, som også bruger Dry Needling i sin behandling. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke stor fremgang og efter et par behandlinger mere og stræk øvelser hjemme, føler jeg, at jeg for første gang i lang tid (et par år) er kommet skaden helt til bunds. Under selve behandlingsforløbet var det tydeligt, at der hurtigt var stor fremgang, og selv om jeg har trænet en del, mens behandlingen stod på, har der for hver gang været mærkbar fremgang.”

Har du spørgsmål omkring dine smerter?

Kontakt

Tlf. nr. 42404599

Email: kontakt@maimann-fysioterapi.dk

 

 

 

 

 

 Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fysioterapeut odense cupping knæ